Om de cursussen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, hebben we enkele regels opgesteld:

 1. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent.
 2. Kan je een keertje niet komen, meldt dit dan bij je instructeur. Hun gegevens kan je vinden op onze website of in de infobrochure.
 3. Honden zijn welkom in de kantine als ze aangelijnd zijn.
 4. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor het doen en laten van zijn eigen hond.
 5. Hondenpoep ruim je zelf op. Er staan altijd emmers langs onze terreinen en er is een plasweide voorzien naast de kantine.
 6. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen geen cursussen met honden volgen. Kinderen van 12 – 14 jaar wel, onder begeleiding van een volwassene.
 7. Roken tijdens de lessen is natuurlijk verboden.
 8. In de buurt van geparkeerde auto’s leg je je hond niet vast.
 9. Honden die aan de cursussen deelnemen, moeten volledig ingeënt zijn (pups idem). In het begin van de eerste les zal je instructeur het  inentingsboekje nakijken. Dit is een verplichting.
 10. Ons oefenterrein is geen uitlaatplaats of speelterrein voor je hond. Pups mogen niet vrij spelen op het voor hen speciaal omheinde terrein, tenzij onder begeleiding van een instructeur. Pups mogen vanaf de leeftijd van 8 weken deelnemen aan de puppycursus. Wordt je pup ziek, dan kan onze hondenschool hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.
 11. Kijk je Familiale – W.A. – verzekering na om te zien of je hond in deze polis is opgenomen.
 12. We kunnen loopse teefjes niet toelaten op de terreinen zolang ze loops zijn. Jij als geleider bent natuurlijk wel welkom om de les bij te wonen.
 13. Wij staan geen prikbanden toe, ook niet als deze omgekeerd gedragen worden.
 14. Breng zelf een drinkbak mee voor je hond, dat is hygiënisch en zo kunnen we voorkomen dat ziektekiemen zich verspreiden. Water voorzien wij.
 15. Het slaan, schoppen en/of mishandelen van je hond is uit uiteraard niet toegelaten!!!
 16. Je mag de agilitytoestellen niet gebruiken zonder begeleiding van een instructeur, anders kunnen we jouw veiligheid en die van je hond niet garanderen.
 17. Inschrijven verplicht tot betalen. Het inschrijvingsgeld wordt in geen enkel geval terugbetaald.
 18. We laten gecoupeerde honden toe tot onze cursussen, maar hou er rekening meer dat ze niet kunnen deelnemen aan wedstrijden, shows, …(ingericht door verenigingen die behoren tot de KKUSH).

Als iedereen zich aan deze regels houdt, dan is plezier tijdens de lessen gegarandeerd!

Privacyverklaring Hondenschool De Trouwe Vriend